Cześć, postanowiłem stworzyć polski temat, abyśmy mogli wspólnie się wypowiadać na tematy samego AC jak i tematów około AC. Dobrze byłoby pokazać w tym temacie jakieś zaangażowanie, tak aby twórcy zobaczyli że mają całkiem sporą społeczność z Polski tak aby nasz język był jak najszybciej zaimplementowany w grze
W sumie myślałem żeby zrobić polskie na początku, ale eee tam pewnie nie ma tu polaczków. A takie zaskoczenie.
No, Polaczków to raczej nie.
Ja tam za często tutaj nie wchodzę, ale byłoby miło jakby forum choć trochę się rozkręciło
Długo śledzicie AC?
Mniej więcej od startu kampanii na kickstarterze, ale jak trafiłem na AC…za nic nie jestem w stanie sobie przypomnień
Cały czas jest przesuwana, ale chyba bez oficjalnych wieści, uważają, że jakby skupiali się aby mówić o tym co robią to nie mieli by czasu pracować. Pokrętne ale trzeba cały czas czekać
Ja też mniej więcej od kickstarters tu jestem. A co do informacji… no cóż rozumiem że trzeba skupić się na pracy, ale raz na miesiąc mogli by dać jakąś notkę o postępach w pracach.
Cześć!
Czy nadal ktoś czyta w tym forum?
Jeżeli tak, to czy już ktoś z was dostał steam key?
ja ponoc dostalem, ale nigdzie nie potrafie znalezc.
Edit: Nvm, znalazlem. czas sprawdzic gre
Ma ktoś z Was problemy z włączeniem gry?
Pozdrawiam wszystkich Polaków
Polacy, jesteście?
ja jestem ale tylko na forum z gra od czasu jak rozdali klucze nic sie nie dzieje… i ponoc nastepny patch ma miec tylko bug fixy
Witaj DJake1992😊
Cieszę się że jacyś Polacy interesują się tą grą. Ja też siedzę czasami na forum tym ogólnym. Osobiście wiążę duże nadzieje z tą grą
mi powoli spada juz hype. szczegolnie odkad odkrylem “manor lords”. ta gra juz teraz wydaje sie solidniejsza i ciekawsza.
Wiesz, tą grą ciągle się tworzy i musimy być cierpliwi aż do jej wydania. A co to znaczy że odkryłeś dworcy, bo nie kojarzę?
Cześć DJake1992 myślę że ta gra o której jest film będzie dobra ale pamiętaj, że to dopiero zapowiedź i nie wiadomo kiedy się ukaże. Ancient cities też miało wiele fajnych filmików promocyjnych, które mam nadzieję ukazują już zaawansowany przyszły stan gry. Cierpliwie czekajmy
Cześć,
paru nas się tu pewnie znajdzie.
Przez te kilka lat moja wiara w AC trochę podupadła bo ewidentnie mają problemy zarządcze (jako Project Managera mnie to mocno kole w oczy).
Mam nadzieję, że to już załatwione ale patrząc bo komunikacji z zamkniętej bety to jest średnio …