Co si dělal ?? já si to udělal při motokrosu
Já hrál florbal a vzhledem k tomu, že jsem od jak živa hokejista, tak technika otáčení na místě byla pro povrch v hale zvolená špatně
Tak to jo … Tohle je když tak muj Steam tak si mě přidej Steam Community :: Hatashi | 果たし
koukám že ti Japonsko a nejspíš jejich nynější výtvory v kinematografii přirostli k srdci Ale hele, nevíš jak hodlají pozvat všecky do bety? přes maila nebo sem do zpráv
Tak trochu… Měli by rozesílat email na ten co si dal při registraci s cd klíčem na Steam
s cd klíčem? tomu asi nerozumím, nebo jsi to myslel tak, že mi přijde mail s klíčem a ten hodin na steam. Páč jsi to napsal jak kdybych měl ten cd klíč dávat i s mailem při registraci
Jo mail s klíčem jak píšeš sem to napsal blbě koukám že máš Dawn of Man sem zvědaví jaký bude rozdíl hlavně v grafice
tak podle obrázku v grafice obrovský, a i ve tvorbě vesnice, přece jen AC prezentuje stavěcí možnosti ve všech úhlech, ale DoM to má jednoduše do hvězdičky a budovy jen po 45°. Mě by hlavně zajímalo jak mají zmáknutý management a třeba těžení. Nebo vyzbrojování, pak třeba až to budou mít hotové i nějaký ten soubojový systém
a celkově jak to prezentujou že budeš muset migrovat kvůli zimě atd to tomu dává uplně jinačí rozměr oproti Dawn of Man
Teď mě napadlo aby to nebylo rozhozené na dvě mapy, tu co jsi postnul jako v Total waru a pak jiná ta budovatelská de-facto bychom mohli hrát za Attilu v době Paleolitu
no podle toho co sem četl tak by to tak mělo být https://forum.ancient-cities.com/t/history-vs-game-play-discussion-and-the-world-map-solution/5175
Safra tohle jsem ještě nečetl, jsem si říkal odkud máš ten obrázek, že jsem všechny viděl
Hodně mi to připomíná RimWorld tam máš celou planetu a přepínáš mezi Real-time mapou třeba o rozměru 100x100km a planetou kde řídíš třeba karavanu kam se sní vydáš atd a můžeš kdykoliv přejít právě do te Real-time mapy
Jo to je fakt, hru jsem nehrál ale sledoval občas na twitchi No to by bylo také zajímavé, ale obávám se že možnosti v té velké globální mapě budou dosti omezené podle toho co mi ty jejich slova dávají za smysl ale je pěkné že se snaží držet při zemi Ačkoliv mě by se extra super gigantická strategie kombinující realtime budovatelské s bitevním rozhraním a cestováním kmene nebo vojsk na globální mapě značně více líbilo
Koukám že tu někdo koukal na Asterixe a Obelixe “můžete být jako slavná galská vesnice”
Jo to mě taky pobavilo nebo pyramidy na severu a iglu na poušti
Nedivím se jim že toto zrovna nechcou ve své hře, Ale mod What if, by byl dost dobrý, ačkoli by to byl Age of empires s total war dohromady
to jo, sem strašně zvědavej s čím přijdou zítra mohli by to pustit už po půlnoci stejnak asi neusnu
no vzhledem k tomu, že jsem předevčírem ve 21h začal DoM a skončil včera v 20h s asi 3h spánku tak já se na to dneska vyspím … no moment na dnešek jsem spal dost. Jop můžou to spustit už od půlnoci